• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Συμμετοχή στο '8o Total Field Game 2016 ", Δαφνούλα Ιωαννίνων, 30 Ιουλίου 2016

Η ομάδα παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλογου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, κατόπιν της ευγενούς προσκλήσεως της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών,  συμμετείχε στον 8ο Αγώνα Ανοικτού πεδίου "8th Total Field Game 2016" , το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016, στο χωριό Δαφνούλα Ιωαννίνων.

Ο Αγώνας διεξήχθη υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) , της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών , του Αθλητικού Συλλόγου "Πρωτοπόρος Ιωαννίνων και την Κοινότητας Δαφνούλας Ιωαννίνων, με την συμμετοχή 46 αθλητών Ολυμπιακής και Παραδοσιακής Τοξοβολίας απο την Ελλαδα, Κύπρο, Γερμανία, Τουρκία και Ρουμανία. 


Ο Διαγωνισμός περιελάμβανε 10 στόχους μέγιστης απόστασης 50m σε φυσική διαδρομή 2 χιλιομέτρων.  Οι στόχοι ήταν τοποθετημένοι σε ανωφερή η κατωφερή κλίση και σε πολλές των περιπτώσεων σε συνδυασμό με φυσικά εμπόδια. Οι αθλητές συμμετείχαν σε ανάμικτες ομάδες 4 αθλητών απο τις κατηγορίες Recurve, Compound, Barebow, Longbow, Traditional. Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις: Ταξιαρχης Χασσαλεύρης 3ος στο Traditional Bow men, Kρίτων Μακρυγιάννης 1ος στο Longbow men, Μαρία Δικομίτη 2η στο Barebow women , Ερασμία Σμυρόγλου 1η, Έλενα Αντωνιάδου 2η και Όλγα Βιτούλα 3η στο Traditional bow women.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει:
  •  την Ακαδημία Πατρών "Πέλοπος" και τον επικεφαλής της Κούλη Παύλο  για την εξαιρετική οργάνωση του διαγωνισμού
  • τον οικοδεσπότη Δημητρη Νάκο για την οργάνωση της φιλοξενίας των αποστολών και για την επιμέλεια της διοργάνωσης.
  • Τους φίλους τοξότες απο τον Οργανισμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας Talimhane απο την Τουρκία
  • τους φίλους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.
Ο Σύλλογός μας εκπροσωπώντας την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στους αντίστοιχους αγώνες τον Μάρτιο του 2016 στον Αγιο Ιωάννη Πηλίου (7o TFG) , στην Πλατανόβρυση Αχαϊας τον Οκτώβριο του 2015 (6ο TFG) , στην Δαφνούλα Ιωαννίνων τον Αύγουστο του 2015 (5o TFG), τον Μάϊο του 2015 στο Κισσό του Πηλίου (4ο T.F.G) και στα Μετζενά Αχαϊας τον Οκτώβρη του 2014 (3ο Τ.F.G ). 

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών Κορύβαντες ως θεσμικός εκπρόσωπος και φορέας ιστορικής έρευνας της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας θα συνεχίσει να εργάζεται συνεργατικά & υπεύθυνα για την μεγαλύτερη διάδοση της Ελληνικής Τοξευτικής Παράδοσης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Photo - credits : Ερασμία Σμυρόγλου, Ολγα Βιτούλα ,Θεόδωρος Κανελλόπουλος































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου