• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Συμμετοχή στο ' 5ο Total Field Game 2015 ", Δαφνούλα Ιωαννίνων, Σάββατο 1η Αυγούστου 2015


Η ομάδα παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλογου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, κατόπιν της ευγενούς προσκλήσεως της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών,  συμμετείχε στον 5ο Αγώνα Ανοικτού πεδίου "5th Total Field Game 2015" , το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015, στο χωριό Δαφνούλα Ιωαννίνων.

Ο Αγώνας διεξήχθη υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) , της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών , του Αθλητικού Συλλόγου "Πρωτοπόρος Ιωαννίνων και την Κοινότητας Δαφνούλας Ιωαννίνων, με την συμμετοχή 32 αθλητών Ολυμπιακής και Παραδοσιακής Τοξοβολίας. 

Ο Διαγωνισμός περιελάμβανε 10 στόχους μέγιστης απόστασης 50m σε φυσική διαδρομή 2 χιλιομέτρων.  Οι στόχοι ήταν τοποθετημένοι σε ανωφερή η κατωφερή κλίση και σε πολλές των περιπτώσεων σε συνδυασμό με φυσικά εμπόδια. Οι αθλητές συμμετείχαν σε ανάμικτες ομάδες 4 αθλητών απο τις κατηγορίες Recurve, Compound, Barebow, Longbow, Traditional. Οι αθλητές μας κέρδισαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία "Traditional Bow" γυναικών με την Έλενα Αντωνιάδου και Ερασμία Σμυρόγλου (no contest), και την πρώτη θέση στην κατηγορία "Traditional Bow" ανδρών με τον Ταξιάρχη Χασσαλεύρη (no contest).



Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει:
  •  την Ακαδημία Πατρών "Πέλοπος" ,τον επικεφαλής της Κούλη Παύλο  για την εξαιρετική οργάνωση του διαγωνισμού
  • τον οικοδεσπότη Δημητρη Νάκο για την εξαιρετική οργάνωση της φιλοξενίας των αποστολών και για την άψογη διαχειριστική επιμέλεια της διοργάνωσης.
  • τους φίλους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.
Ο Σύλλογός μας εκπροσωπώντας την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στους αντίστοιχους αγώνες τον Μάϊο του 2015 στο Κισσό του Πηλίου (4ο T.F.G) και στα Μετζενά Αχαϊας τον Οκτώβρη του 2014 (3ο Τ.F.G ). Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών Κορύβαντες ως θεσμικός εκπρόσωπος και φορέας ιστορικής έρευνας της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας θα συνεχίσει να εργάζεται συνεργατικά & υπεύθυνα για την μεγαλύτερη διάδοση της Ελληνικής Τοξευτικής Παράδοσης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Photos :  Ερασμία Σμυρογλου, Σοφια Σπανου, Μιχαλης Βακαρος, Παύλος Κούλης































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου