• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας (WTAF) σε Ελλάδα και Κύπρο



Ακολουθώντας μια συνεπή και αδιάλειπτη πορεία πολλών ετών στον χώρο της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ανακοινώνει την αναγνώριση του ως εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας / World Traditional Archery Federation (WTAF) σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η αναγνώριση από την WTAF αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακράς προσπάθειας ανάδειξης και προώθησης της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Διεθνή Τοξευτική Κοινότητα από τον Σύλλογο ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας / World Traditional Archery Federation (WTAF) είναι ο κορυφαίος Παγκόσμιος Οργανισμός Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Στην Ομοσπονδία έχουν ενταχθεί οι Εθνικές Ομοσπονδίες Παραδοσιακής Τοξοβολίας, κορυφαίοι Οργανισμοί και Σύλλογοι με συλλογικό δυναμικό δεκάδων χιλιάδων αθλητών. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η παγκόσμια ανάπτυξη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας τόσο ως αναγνωρισμένο άθλημα όσο και ως πολιτιστική δραστηριότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Κο Seong su Kim καθώς και τον Αντιπρόεδρο Κο Posta Pal για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ. Δεσμευόμαστε η αναγνώριση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων και πρωτοβουλιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες Τοξοβολίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου