• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συμμετοχή στο ' 5ο Total Field Game 2015 ", Δαφνούλα Ιωαννίνων, Σάββατο 1η Αυγούστου 2015


Η ομάδα παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλογου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ, κατόπιν της ευγενούς προσκλήσεως της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών,  θα συμμετάσχει στον 5ο Αγώνα Ανοικτού πεδίου "5th Total Field Game 2015" , το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015, στο χωριό Δαφνούλα Ιωαννίνων.

Ο Αγώνας διεξάγεται υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ) , της Ακαδημίας Ολυμπιακής Τοξοβολίας "Πέλοπος" Πατρών , του Αθλητικού Συλλόγου "Πρωτοπόρος Ιωαννίνων και την Κοινότητας Δαφνούλας Ιωαννίνων, με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών Ολυμπιακής και Παραδοσιακής Τοξοβολίας. 





Με την χρήση παραδοσιακών τόξων και με διαδρομές στόχων σε ανοικτό φυσικό πεδίο υψηλού κάλους στα κατάφυτα βουνά της Πίνδου φιλοδοξεί να συνδυάσει με σεβασμό την Τοξοβολία με την Ελληνική παράδοση ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων αντίστοιχων αγώνων ανοιχτού πεδίου.

Ο Σύλλογός μας εκπροσωπώντας την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στους αντίστοιχους αγώνες τον Μάϊο του 2015 στο Κισσό του Πηλίου (4ο T.F.G) και στα Μετζενά Αχαϊας τον Οκτώβρη του 2014 (3ο Τ.F.G )








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου