• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στην τριμελή Διεθνή Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων ETRAC




Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τιμητική ανάδειξη του μέλους του Συλλόγου Σπύρου Μπάκα στην θεσμική θέση της τριμελούς Διεθνούς Οργανωτικής Επιτροπής του Μεγαλύτερης Διοργάνωσης Παραδοσιακής και Έφιππης Τοξοβολίας στο κόσμο (ETRAC) , δίπλα στον Νοτιο-Κορεάτη Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας κο Won Seong Mo (WTAF) και τον Ούγγρο αντιπρόεδρο κο Posta Pal (WTAF Europe)

Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία αποκτά μια θεσμική θέση ανάμεσα σε ιστορικές δυνάμεις της Παγκόσμιας Παραδοσιακής Τοξοβολίας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ η αναγνώριση απο την Τουρκική και Παγκόσμια Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας του έργου του Συλλόγου μας στην ανάπτυξη και έρευνα της Τοξοβολίας σε διεθνές και ακαδημαϊκό επίπεδο. 


Ο Σπύρος Μπάκας δραστηριοποιείται στην Παραδοσιακή Τοξοβολία απο το 2008 με 12 Διεθνείς συμμετοχές σε Παγκόσμιες διοργανώσεις ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει σειρά δημοσιευμένων Ακαδημαϊκών Μελετών και διαλέξεων γύρω απο την Ιστορική Τοξοβολία. Διδάσκει νέα Ελληνικά ως βοηθός λέκτορα στο τμήμα "Artes Liberales" του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας ενώ παράλληλα πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Βαρσοβίας με ειδίκευση στον Ύστερο Μυκηναϊκό Οπλισμό.

Οι Αγώνες Παραδοσιακής και Έφιππης Τοξοβολίας ETRAC ,θα διεξαχθούν απο 7 έως 9 Αυγούστου 2015, στην πόλη Biga (επαρχία Canakkale) της Τουρκίας. Η διοργάνωση φιλοδοξεί όπως κάθε χρόνο να συγκεντρώσει εκατοντάδες αθλητές Παραδοσιακής και Έφιππης Τοξοβολίας πλέον των 20 συμμετεχόντων χωρών καθώς και δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την συλλογική και συνεργατική αυτή προσπάθεια και να ευχαριστήσουμε τους φίλους τοξότες Zafer Metin Ates (Αντιπρόεδρος WTAF Europe) και Yasar Metin Aksoy για την εμπιστοσύνη.

Ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ είχε συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στους αγώνες ETRAC 2014 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου