• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή στο "XVI International Correspondence Tournament", 8 Μαρτίου 2015


Η ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ είχε την ιδιαίτερη τιμή να συμμετάσχει στο "XVI Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακής τοξοβολίας με ανταπόκριση (XVI International Correspondence Tournament)", το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου, 2015, στους χώρους προπονήσεως μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογός μας ως o υπερήφανος εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο εξωτερικό, συμμετείχε στο μεγάλο αυτό γεγονός της παγκόσμιας οικογένειας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας με 16 τοξότες.






Ο αγώνας "XVI Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακής τοξοβολίας (correspondence tournament)" αποτελεί έναν καθιερωμένο διεθνή θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας, ο οποίος διοργανώνεται από την Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και ώρα σε 16 χώρες (36 πόλεις στην Πολωνία, 6 πόλεις στην Ουκρανία, 4 πόλεις στην Ουγγαρία, 2 πόλεις στην Ελλάδα, 2 πόλεις στην Ιταλία, 2 πόλεις στη Μαλαισία, 1 πόλη στον Καναδά, 1 πόλη στην Αυστραλία, 1 πόλη στη Γερμανία, 1 πόλη στη Σερβία, 1 πόλη στην Ολλανδία, 1 πόλη στη Ρωσία, 1 πόλη στη Μάλτα, 1 πόλη στη Λευκορωσία, 1 πόλη στη Μολδαβία, 1 πόλη στη Ρουμανία), με τη συμμετοχή 518 τοξοτών (366 άνδρες, 19 παιδιά, 33 juniors και 100 γυναίκες.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας και ειδικά τον κ Piotr Gonet και η κα Anna Szadkowska για την άψογη συνεργασία και την άριστη οργάνωση αυτής της μεγάλης γιορτής των πολιτισμών και της τοξοβολίας.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου