• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή στους Αγώνες "St Georges Shoot", στο Tauton της Αγγλίας, 25 -26 Απριλίου 2015

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ έχει την ιδιαίτερη τιμή να ανακοινώσει την συμμετοχή του στον 22ο Διαγωνισμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας "St Georges Shoot" ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 -26 Απριλίου 2015 στο Taunton της Αγγλίας.

Ο Διαγωνισμός "St Georges Shoot" αποτελεί τον ιστορικότερο θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Μεγάλης Βρετανίας .Διοργανώνεται κάτω απο την αιγίδα της Society for the Promotion of the Traditional Archery (SPTA) η οποία αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό προώθησης , έρευνας και ανάδειξης της Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Γηραιάς Αλβιώνας εδώ και δεκαετίες.

Η διοργάνωση κάθε χρόνο συγκεντρώνει τις συμμετοχές μερικών εκ των κορυφαίων τοξοτών & ερευνητών Παραδοσιακής Τοξοβολίας απο όλο το πλανήτη ,κατόπιν ειδικής τιμητικής πρόσκλησης λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού θέσεων.


Ο Σύλλογός μας ως περήφανος εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο εξωτερικό εχει την τιμή να συμμετάσχει με 4 τοξότες στην μεγάλη αυτή γιορτή της παγκόσμιας οικογένειας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου