• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία καταξιώνεται Διεθνώς

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 8ο Ουγγρικό Εθνικό Πρωτάθλημα Παραδοσιακής Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου (Μ.Η.Ι.Τ. 2015) . Μέσα απο μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης οι Ούγγροι διοργανωτές τίμησαν με το πιό όμορφο και εμφατικό τρόπο το έργο του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ

Κατα την διάρκεια των αγώνων στους οποίους συμμετείχαν οπως καθε χρόνο εκατοντάδες τοξότες απο κάθε γωνιά της Ουγγαρίας, οι Ούγγροι διοργανωτές ύψωσαν συμβολικά & επιλεκτικά τέσσερις σημαίες. Μαζί με τις σημαίες των τριών μεγαλύτερων σχολών τοξοβολίας του κόσμου (Ουγγαρίας, Τουρκίας, Νοτίου Κορέας) oi Ούγγροι διοργανωτές αποφάσισαν να υψώσουν για πρώτη φορά και την Ελληνική σημαία ως ένδειξη αναγνώρισης των στενών δεσμών φιλίας και εκτίμησης της αλματώδους προόδου που πραγματοποιεί ο Σύλλογος ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο τομέα ανάπτυξης της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας.


Η συμβολική αυτή κίνηση των Ούγγρων αδελφών-τοξοτών μας αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση και επιτυχία για τον Σύλλογο ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και αναδεικνύει την δυνατότητα του Συλλόγου  να ηγείται και να προάγει αποτελεσματικά το έργο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας (WTAF) στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας της Ουγγαρίας , καθώς και τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας κο Posta Pal για την εξαιρετική τιμή υποσχόμενοι να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2014 , έχοντας την εξαιρετική τιμή να επιτύχει την πρώτη καθιέρωση Ελληνικού στόχου σε έναν Διεθνή Αγώνα Τοξοβολίας υπό την αιγίδα Εθνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Φωτογραφίες: Lakatos Isvan , Haczay Isvan

Η αναγνώριση της προόδου της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας μεσα απο τον Σύλλογο Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ. Οι 4 σημαίες της διοργάνωσης . Απο τα αριστερά προς τα δεξιά : Ουγγαρία, Τουρκία, Νότιος Κορέα, Ελλάδα.


Στιγμιότυπο απο την έναρξη των αγώνων.


Στιγμιότυπο απο την βράβευση μικρών τοξοτών


Μερικοί απο τους Ουγγρικούς στόχους στους οποίους διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες. Αξίζει να σημειωθεί οτι κάθε στόχος έχει ιδιαίτερο σχεδιαστικό συμβολισμό συνδεόμενος με σημαντικά γεγονότα της Ουγγρικής Ιστορίας.

Στιγμιότυπο απο τους αγώνες


Στιγμιότυπο απο τους αγώνες. Μια μεγάλη αναγνώριση για την Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου