• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακής Τοξοβολίας "XV International Correspondence Tournament", 30 Νοεμβρίου 2014


Η ομάδα  Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ,έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετάσχει στο "XV International Correspondence Tournament" (αγώνας ανταπόκρισης), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στους χώρους προπονήσεων της ομάδος μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Το τουρνουά "XV International Correspondence Tournament " αποτελεί έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό Παραδοσιακής Τοξοβολίας ο οποίος διοργανώνεται απο την Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Πραγματοποιείται την ίδια μέρα και ώρα σε πάνω απο 10 χώρες (Πολωνία, Ουγγαρία, Τουρκία, Γερμανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελλάδα κ,α) , με την συμμετοχή άνω των 300 αθλητών όλων των ηλικιών,  και των αντίστοιχων κορυφαίων ομάδων Παραδοσιακής Τοξοβολίας. Διέπεται απο συγκεκριμένους αυστηρούς κανονισμούς οι οποίοι διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.



Ο Σύλλογός μας ως περήφανος εκπρόσωπος της Ελληνικής Παραδοσιακής Τοξοβολίας στο εξωτερικό,  συμμετέχει στην μεγάλη αυτή γιορτή της παγκόσμιας οικογένειας της Παραδοσιακής Τοξοβολίας  με 18 τοξότες,στην κατηγορία adult/traditional bow , φιλοδοξώντας να οικοδομήσει πολύτιμες οργανωτικές και αγωνιστικές εμπειρίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου