• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συμμετοχή στο Ουγγρικό Εθνικό Πρωτάθλημα Παραδοσιακής Τοξοβολίας (M.H.I.T 2014) , 8 Μαρτίου 2014, Dunaujvaros / Ουγγαρία





Η ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ αποδεχόμενη με τιμή την πρόσκληση του Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας κου Posta Pal και της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας, θα συμμετάσχει στο Ουγγρικό Εθνικό Πρωτάθλημα Παραδοσιακής Τοξοβολίας κλειστού χώρου (Indoor) (Μ.Η.Ι.Τ. 2014) το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στο Dunaujvaros της Ουγγαρίας.

Η πενταμελής αποστολή του Συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Παραδοσι
ακή Τοξοβολία στην Πρωτεύουσα της Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ευρώπη, τοξεύοντας μαζί με γνωστούς πρωταθλητές όπως ο Monus Jozsef και ο Lakatos Istvan.

Η συμμετοχή του Συλλόγου ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας θα συνοδευτεί και από μια ιδιαίτερη τιμή: την χρήση, για πρώτη φορά σε Διεθνή Αγώνα, στόχου που παραπέμπει στην μακραίωνη Ελληνική Τοξευτική Παράδoση,προϊόν έρευνας των Συνεργατών του Συλλόγου κυρίων Δημητρίου Νικολακόπουλου και Στέφανου Σκαρμίντζου. 



Ο στόχος, βασισμένος σε απεικόνιση Οπλιτικής Ασπίδας, θα αποτελέσει τιμητικά τον επίσημο στόχο του Διαγωνισμού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου