• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Συμμετοχή στις Τηλεοπτικές Παραγωγές του ΒΒC TWO : “Who were the Greeks”, & BBC FOUR :" Ancient Greece: The Greatest show on earth "


O Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ
, ανακοινώνει την συμμετοχή του στις μεγάλες Διεθνείς παραγωγές του BBC, με θέμα τον Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδος, η οποίες ήδη προβάλλονται με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο το Κόσμο.


Ο Σύλλογος μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και με διεξοδικό τρόπο τον τρόπο πολέμου μέσα απο την Οπλιτική Φάλαγγα , εντυπωσιακές σκηνές Σπαθασκίας και Ένοπλου Παγκρατίου, καθώς και σκηνές προετοιμασίας του Μέλανα Ζωμού. 



Τα εντυπωσιακά πλάνα χρησιμοποιήθηκαν στους πρώτους κύκλους των ντοκυμαντέρ " WHO WERE THE GREEKS " (2 επεισόδια) που προβάλλεται απο το BBC TWO  και " ANCIENT GREECE, THE GREATEST SHOW ON EARTH " (3 επεισόδια) που προβάλλεται απο το BBC FOUR.

Παρουσιαστής ειναι ο Dr Michael Scott , Επίκουρος Καθηγητής Κλασικών Σπουδών και Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Warwick, συγγραφέας πολλών βιβλίων για την αρχαία Eλληνική και Ρωμαϊκή κοινωνία, και παρουσιαστής μιας σειράς από ντοκιμαντέρ για το National Geographic, το History Channel και το BBC.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κο Αθανάσιο Πορπόρη απο τον Σύλλογο "Οπλιτικόν Μελβούρνης" για την αμέριστη ηθική συμβολή του ,  τον Αθλητικό Σύλλογο ΕΥΖΩΝΩΝ για την τεχνική επίβλεψη των σκηνών κλειστής μάχης και παγκρατίου και τον δάσκαλο σπαθασκίας Γεώργιο Γεωργά για την εκπαίδευση των μελών μας στην χρήση σπαθιών της περιόδου.



 
















2 σχόλια:

  1. ena megalo mprabw se ola ta paidia gia thn prospathia tous pou dustixos sthn xwra mas den exei teteia antapokrisei....kalh sunexeia ston duskolo dromo gia thn anadiksei tis ethnikhs mas kleironomia paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν για αυτό που κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή