• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ " ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ " , ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EXARC, ΔΑΝΙΑ - 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013


Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών " ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ", είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 14:00, στη πόλη Lejre της Δανίας, στο Διεθνές Ακαδημαϊκό Συνέδριο του Οργανισμού EXARC, με τίτλο: "History of Experimental Archeology".

Τα μέλη μας κος Νικος Κλεισιάρης και κος Σπύρος Μπάκας, θα δώσουν διάλεξη με τίτλο: "The development steps of Experimental Archaeology in Greece through key historical replication experiments and reconstructions ". 

Ο Οργανισμός EXARC τελεί υπο την αιγίδα του  ICOM (Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων) ο οποίος αντιπροσωπεύει υπαίθρια αρχαιολογικά μουσεία και αρχαιολογικά πάρκα πειραματικής Αρχαιολογίας. Ο EXARC ανεβάζει το επίπεδο της επιστημονικής έρευνας και της δημόσιας παρουσίασης της σύγχρονης αρχαιολογίας μέσω της προώθησης της συνεργασίας οργανισμών, αλλα και μέσα απο συνέδρια και εκδόσεις.

Το Συνέδριο EXARC κοσμείται με τη συμμετοχή διακεκριμένων ακαδημαϊκών από το Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ολλανδία, Ρουμανία, Λετονία και άλλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικούς θεσμούς στην Πειραματική Αρχαιολογία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

http://exarc.net/meetings/april-2013-history-experimental-archaeology-conference-lejre-dk







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου