• Cougar

    EXPERIMENTATION

  • Lions

    ARCHERY

  • Snowalker

    PUBLICATIONS

  • Howling

    LECTURES

  • Sunbathing

    RECONSTRUCTION

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δημοσίευση Μελέτης των ΚΟΡΥΒΑΝΤΩΝ σε Ακαδημαϊκό Βιβλίο




Ο Σύλλογος Ιστορικων Μελετων Κορυβαντες , ειναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσει την αποδοχή της επιστημονικής μελέτης του απο το Ινστιτουτο Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας . Η μελέτη με τίτλο "Amateurs and Archaeology. Experimental Method or Madness?", βασιζεται στην ομιλία που ειχε πραγματοποιησει ο Συλλογός μας στο Ινστιτουτο Αρχαιολογιας του Πανεπιστημιου της Βαρσοβίας ( 2 Δεκεμβριου 2011) και αναφερεται στους τρόπους κοινοποιησης των αποτελεσματων της Πειραματικης Αρχαιολογιας μεσα απο συγχρονα καναλια επικοινωνίας και θα δημοσιευθει στο British Archaeological Reports International Series (BAR IS) με ISBN.

H επιτυχια του Συλλόγου μας αποκτα ιδιαιτερη αξια μιας και ειναι η πρωτη φορα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που ενας Συλλογος που ασχολειται με την Αναβιωση του Οπλιτικου Μαχεσθαι καταφερνει να δημοσιευσει μελέτη του σε Πανεπιστημιακό Συγγραμα.

Κόντρα σε ντόπιες αμφισβητισεις και λοιδωρίες νιωθουμε ιδιαιτερα υπερηφανοι και απολύτως δικαιωμενοι για την Τεραστια αυτη Διεθνη Αναγνωριση και δηλωνουμε οτι θα συνεχίσουμε με τον ιδιο ζηλο να προωθουμε την Πατρωα Παράδοση το ίδιο αποτελεσματικα και στο μέλλον.

Θεμα:Amateurs and Archaeology. Experimental Method or Madness?
Συγγραφεας: Σπυρος Μπάκας.
Ιδιαιτερες ευχαριστιες για την πολύπλευρη βοηθεια τους στον Αλιαδη Αντωνιο, Κατσικη Δημητριο και Σκαρμιντζο Στεφανο.

Μπορειτε να δειτε την Μελέτη εδω:













Author Spyros Bakas. "Amateurs and Archaeology. Experimental Method or Madness?" , Assoc...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου